Partener – CMSC

Fundatia Centrul de Mediere si Securitate Comunitara (CMSC) este o organizatie neguvernamentala, independenta si non-profit, infiintata în ianuarie 2000, membra a Soros Open Network Romania. Isi deruleaza activitatea în domeniul introducerii si promovarii de politici comunitare si de initiative legislative; initierea unor campanii de informare în domeniul securitatii comunitare; solutionarea conflictelor prin metode alternative: mediere, negociere; acordarea de sprijin juridic victimelor violentei si abuzurilor; prevenire si interventie în cazurile de violenta domestica; protectia copiilor si prevenirea abuzurilor asupra acestora; asigurarea securitatii copiilor si a tinerilor, prevenirea delincventei juvenile, educare; formare de scurta durata pentru specialisti din institutii publice si organizatii neguvernamentale.

Mai multe despre CMSC pe www.cmsc.ro

 

Partener – HEDDA

Fundaţia HEDDA din Norvegia are ca scop ocrotirea drepturilor omului, a egalităţii, democraţiei şi dezvoltarea prin intermediul proiectelor şi programelor artistice (termenul de “proiecte artistice” trebuie înteles în cel mai larg sens şi include toate formele de artă).

Prin iniţierea şi sprijinirea internaţională a proiectelor artistice, fundaţia doreşte să protejeze procesele democratice în relaţie cu proiectele artistice şi societatea, în general. Proiectele fundaţiei se bazează pe cooperare cu artişti excepţionali din diferite ţări şi regiuni, a căror afiliere şi dedicare drepturilor omului, egalităţii şi dezvoltării sunt bazate pe dovezi şi, respectiv, orientate spre dovezi.

Mai multe informaţii: http://heddafound.no